OBJECTIU ASSOLIT !

Dos dies abans de finalitzar el termini establert hem aconseguit recollir els 2.500 € que ens vam proposar en la plataforma Verkami. 74 persones han estat les que han exercit de mecenes amb aportacions que han oscil·lat entre els 5 € i els 200 €. El passat 4 de setembre vam llançar la campanya de micromecenatge i ara, havent assolit l’objectiu de recaudació, tenim garantit el pressupost del documental. Sumem aquests 2.500 € aconseguits al finançament que ja hem obtingut de l’Ajuntament de Begues (1.500 €) i el de l’Institut Ramon Muntaner (1.200 €).

No tenim paraules per agrair l’esforç que heu fet totes les persones que heu pogut aportar diners al projecte i a totes aquelles qui ens heu donat suport. Gràcies, moltes gràcies i mil gràcies! Volem agrair també especialment a la família Verkami per al seu suport professional incondicional. Sempre heu estat atents als nostres dubtes! Totes i tots heu fet possible el documental!

Les recompenses de les diferents aportacions (DVD’s, pòsters, enganxines, etc…) les entregarem a partir del mes de gener, probablement el dia de l’estrena serà el més idoni per a fer-ho. El sorteig tant esperat de les estovalles de l’Abuela María el realitzarem aquesta setmana entrant.

En la següent gràfica podeu veure l’evolució de la intensa campanya de micromecenatge.

objectiu

Comencem la setmana feliços i amb més ganes que mai de seguir treballant de valent en el projecte.

Una forta abraçada a tothom!!!

objectiu assolit

OBJECTIU ASSOLIT !

Leave a comment